Премини към основното съдържание

    Положихме своите основи още през 2004г., като трупахме знания и опит предимно извън границите на България .Така уверени в своите възможности и желанието да приложим уменията си в родината, ни се даде възможност да се завърнем и през 2016г. да основем  „ Продизайн 2016 ООД”.

Продизайн  2016 ООД се  занимава с изработването и полагането на хоризонтални и вертикални настилки от  щампован  бетон и декоративни изделия от  бетон предимно  на територията на Централна и Източна България. Работим с висококачествени, професионални материали и инструменти, давайки разнообразие и възможности за стил и дизайн на добри цени.

 С разбирането и подхода на префесионалисти, ние предлагаме интериорни и екстериорни решения за дома, градината, жилищни сгради, ресторанти, хотели, аквапаркове, бизнес центрове и др.

Имаме смелостта да гарантираме качествена изработка, прецизно полагане на настилката, ексклузивни решения и резултати в работата по малки или по-големи проекти. 

Предлагаме  на своите клиенти широка гама цветни хардери, разделители, лакове, импрегнатори, пластификатори, щампи за щампован бетон и декоративен бетон.Работим с гръцки материали и лакове и  сме техен единствен представител и вносител за Източна България

В последствие портфолиото се разширява с изделия от бетон за интериора на градини, паркове, алеи. Заповядайте в секция Продукти, за да разгледате разнообразието от кашпи, фонтани, барбекюта, маси, скамейки и др., които  да допълнят с идеи, как да изглежда идеалния проект.

Доверете ни се и Ви гарантираме,че почеркът на Продизайн 2016 ще ви даде точно това, което търсите до последният детайл.